Фанфікі на роднай мове/Фанфіки рідною мовою

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Фанфікі на роднай мове/Фанфіки рідною мовою » Форум » Оголошується набір модераторів/Абвяшчаецца набор мадэратараў

Оголошується набір модераторів/Абвяшчаецца набор мадэратараў

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Необхідні модератори, яким цікавий форум і які мають час на нього. Модератори зобов'язані знати правила форуму і свого розділу (якщо там існують правила).
На кожний розділ необхідні не більше 2-х модераторів; взяти дозволено не більше 3х розділів.
Також потрібен 1 супер-модератор для всіх україномовних розділів. Він, відповідно, повинен знати всі правила форума.)
До того ж, так як адміністратор не вміє писати українською, він (адміністратор) може звернутися за допомогою в перекладі при змінах в правилах, оголошеннях і т.д. Наявність бажання перекладати не обов'язкове, але бажане ;)

Патрэбныя мадэратары, якім форум цікавы і якія маюць на яго час. Мадэратары абавязаныя ведаць правілы форуму і свайго разьдзела (калі там існуюць правілы).
На кожны разьдзел неабходныя ня больш як 2 мадэратары; узяць дазволена ня больш як 5 разьдзелы. Я ня думаю, што у нашых разьдзелах працы будзе вельмі шмат. (Насамрэч, хочацца памыляцца ;))
Таксама патрэбны 1 супэр-мадэратар на ўсе беларускія разьдзелы.

0

2

Українська: Мене форум цікавить. І я маю на нього час. Маю звичку перечитувати правила. Вибір моєї "юрисдикції" - на розсуд адміністратора.
Русский: Меня интересует форум. И в наличии существует время на него (форум). Имею привычку перечитывать правила. Выбор моей "юрисдикции" - на усмотрение администратора.

0

3

На рускай мове не абавязкова)))

H.-P. S. Kay написал(а):

Вибір моєї "юрисдикції" - на розсуд адміністратора.

Адмін ня ведае ^__^'''

0

4

Як не потрібно, то не буду )

blackst666 написал(а):

Адмін ня ведае ^__^'''

Я також. Мені важко вибирати, тому що я тут не для "крутості", а для допомоги.

0

5

Тады вы ня супраць трохі пачакаць, а то, можа, 2 чалавекі ў адзін разьдзел захочуць, а я вас туды ўжо прызначыла? :) Пакуль - проста мадэр)))

0

6

Не проти почекати. ) Хай інші зроблять свій вибір )
Якщо не помиляюся, терпіння - це все ж таки чеснота (в якомусь розумінні). =)

0

7

H.-P. S. Kay, шчыры дзякуй, тады разам пачакаем  ;)

0

Вы здесь » Фанфікі на роднай мове/Фанфіки рідною мовою » Форум » Оголошується набір модераторів/Абвяшчаецца набор мадэратараў